sobota 30. března 2013

Scénáře pro udělání díry do světa

Jelikož jsem nedávno zjistil, že pro operní zpěv nemám vlohy (škoda!), musím najít jiný způsob jak prorazit. Proto jsem se rozhodl dát šanci filmovém průmyslu. Nevím, kolik z vás lidí ví, co je to film, proto se vám to pokusím vysvětlit co nejjednodušeji.

Takže. Film pracuje vlastně na bázi obrázků. Ty obrázky jsou pořízeny takovou krabičkou, která umí fotit tak rychle za sebou, že to pak vypadá, že se ty obrázky hýbou. Ale nehýbou. A v těch filmech pak hrají různí herci, se kterýma se máme buď ztotožňovat, nebo ne. Lidé se pak na ty herce dívají a sní o tom, že by v takovém filmu mohli žít, protože ten film je mnohem lepší než ten film, ve kterém žijí oni. A ti herci se učí jak a co mají říkat, jak se u toho tvářit a podobně. A právě tady bych přišel do role já, protože mám v rukávu pár nápadů na takové filmy. Takže, pokud máte nějaké kontakty na vlivné lidi od filmu, jste vlivný člověk od filmu nebo máte hodně peněz, které mi můžete dát, tak napněte oči.

Stručný popis scénářů, které udělají díru do světa:


- Kluk, který se schovával pod postel a spolčil se se strašidlem. Stali se z nich nejlepší kamarádi a pořídili si křečka, který neuměl mluvit.
- Maniak/vegan/aktivista, který v převlečení za kachnu vraždí myslivce.
- Ropná společnost vyrobila největší vrták, který udělal tak velkou díru do světa, že se celá planeta rozpadla.
- Rošťák, který seděl na jabloni, a házel jablka na unavené pocestné, kteří si na chvilku chtěli pod stromem ve stínu odpočinout. Jednou se u ní zastavil pan Newton.
- O obyčejném klukovi, který byl tak obyčejný, že o něm chtěl Andy Warhol udělat celovečerák, čímž chtěl navázat na svůj předchozí film "Sleep", ale místo toho natočil film "Empire", který trvá 8 hodin a je na něm jen Empire State Building. Obyčejný kluk si z toho nic nedělá a za 30 let umírá obyčejnou smrtí. (Založeno na skutečných událostech)
- O chudém klukovi, co napsal scénář o tom, jak se z chudého kluka stal boháč, na základě čeho se z toho chudého kluka, co napsal scénář o tom, jak se z chudého kluka stal boháč, stane boháč. Čímž by si vlastně předpověděl svou budoucnost. A tím klukem bych byl já.

Číslo bankovního účtu zašlu obratem.






Žádné komentáře:

Okomentovat